Програм за детокс

Детокс претставува исфрлање, односно чистење на токсините од телото. Доколку повремено применувате детоксикација ќе овозможите свеж изглед на вашата кожа, ќе ги зголемите нивоата на енергија во телото, ќе ја подобриуте својата дигестија а во целиот тој процес ќе симнете и дел од вишокот  килограми.

Детокс програмата претставува целосно прочистување на вашиот организам со правилна и балансирана исхрана по холистичка методологија и доведува до успешни резултати, лесно и брзо, без прегладнување со урамнотежен план и вклучено мени.

Балансиран организам

Редовна столица

Прочистена кожа

Забавување на процесот на стареење

Зголемена енергија

Зголемен имунитет

Забрзан метаболизам

calm

Зголемена виталност