Без рестриктивни диети, креираме здрави навики и здрав животен стил

програм за слабеење

Програм за слабеење

Персонален план, едукација и совети во делот на правилните интервали за консумирање на храна- Што, Колку и Кога треба да се јаде?

weight gain

Програм за зголемување на телесна тежина

Консумирањето на брза храна не е здрав начин за зголемување на тежината, единствено со балансирана исхрана може да се постигне посакуваната цел.

Програм за детокс

Целосно прочистување на вашиот организам со правилна и балансирана исхрана по холистичка методологија, урамнотежен план и вклучено мени.


Биорезонантна дијагностика + Персонален Нутриционистички план

Анализа на најразлични елементи од начинот на живот, исхраната и моменталната здравствена состојба на клиентот преку холистичка анамнеза, која претставува сеопфатна и систематична анализа како на секојдневието на клиентот така и на начинот на живот.

Програм за хормонален баланс

Природен процес преку кој вашето тело ќе се доведе во балансирана состојба, внесувајки тоа што му е потребно и онолку колку што му е потребно.

no-cholesterol

Програм за покачен холестерол

Регулирање на мастите, подобрување на работата на метаболизмот и организмот во целост, намалување на ризикот од други болести.

Fani BG
Едукација и совети
Без броење на калории
Балансиран план со вклучено мени
Без рестриктивни диети

Сведоштва

Долго време се борам со зголемена телесна тежина како резултат на здравствени причини, бремености и несоодветна грижа кон сопственото тело. Освен конкретните совети и препораки, кај Фани ќе наидете на целосно разбирање за секоја ваша состојба или проблем поврзан со исхраната. Мотивацијата и поттикнувањето да го дадете најдоброто од себе и да издржите во вашата борба за регулирње на телесната тежина не изостануваат во ниту еден момент, токму
затоа сметам дека ваквиот пристап го намалува ризикот од јо-јо ефект, бидејќи не се работи за
режим, туку за животен стил по принципот на здрави навики.

Дијана Стојановиќ Ѓорѓевиќ

Благодарение на М-р. Гулевска, успеав да симнам 40 килограми за помалку од една година. Нејзиниот пристап кон мене беше максимална посветеност, овозможувајќи ми да ги преминам зависностите од шеќер и шеќерни пијалоци, како и да се навикнам на помали порции на храна. М-р. Гулевска значајно ми помогна и со психолошката битка, нудејќи многу повеќе од само лист хартија на кој што пишува дневен план за исхрана, туку и морална поддршка во една од најголемите битки на волја во мојот живот.

Антониј Џајкоски

Постигнете резултати кои водат до идеална тежина, намален стрес и здрав организам полн со енергија!