Креираме здрави навики и здрав животен стил

Добредојдовте,
јас сум Фани,
м-р нутриционист

Вашиот предизвик е моја мотивација, Вашата цел е моја мисија

fani-standing

Постигнете резултати кои водат до идеална тежина, намален стрес и здрав организам полн со енергија!

Без рестриктивни диети, креираме здрави навики и здрав животен стил во три фази:

Холистичка методологија

Анализа на најразлични елементи од начинот на живот, исхраната и моменталната здравствена состојба на клиентот преку холистичка анамнеза, која претставува сеопфатна и систематична анализа како на секојдневието на клиентот така и на начинот на живот.

Персонален план

Изготвување план за здрав начин на исхрана индивидуално според потребите на
клиентот, каде што клиентите се здобиваат со правила и совети кои претставуваат лесни
процеси на консумирање на храната преку најиндивидуалниот принцип на мерење според
сопствената дланка.

Долгорочни резултати

Следење на резултатите преку контрола на килограмите, дневното внесување на храна,
мускулната маса, вкупните масти, вицералните масти и анализа на метаболизмот. Достигнете ги вашите цели во согласност со потребите и почувствувајте ги промените кои се трајни преку фазите што следуваат.

Програми

програм за слабеење

Програм за слабеење

Персонален план, едукација и совети во делот на правилните интервали за консумирање на храна- Што, Колку и Кога треба да се јаде?

weight gain

Програм за зголемување на телесна тежина

Консумирањето на брза храна не е здрав начин за зголемување на тежината, единствено со балансирана исхрана може да се постигне посакуваната цел.

Програм за детокс

Целосно прочистување на вашиот организам со правилна и балансирана исхрана по холистичка методологија, урамнотежен план и вклучено мени.


Биорезонантна дијагностика + Персонален Нутриционистички план

Анализа на најразлични елементи од начинот на живот, исхраната и моменталната здравствена состојба на клиентот преку холистичка анамнеза, која претставува сеопфатна и систематична анализа како на секојдневието на клиентот така и на начинот на живот.

Програм за хормонален баланс

Природен процес преку кој вашето тело ќе се доведе во балансирана состојба, внесувајки тоа што му е потребно и онолку колку што му е потребно.

no-cholesterol

Програм за покачен холестерол

Регулирање на мастите, подобрување на работата на метаболизмот и организмот во целост, намалување на ризикот од други болести.

Сведоштва

Долго време се борам со зголемена телесна тежина како резултат на здравствени причини, бремености и несоодветна грижа кон сопственото тело. Освен конкретните совети и препораки, кај Фани ќе наидете на целосно разбирање за секоја ваша состојба или проблем поврзан со исхраната. Мотивацијата и поттикнувањето да го дадете најдоброто од себе и да издржите во вашата борба за регулирње на телесната тежина не изостануваат во ниту еден момент, токму
затоа сметам дека ваквиот пристап го намалува ризикот од јо-јо ефект, бидејќи не се работи за
режим, туку за животен стил по принципот на здрави навики.

Дијана Стојановиќ Ѓорѓевиќ

Благодарение на М-р. Гулевска, успеав да симнам 40 килограми за помалку од една година. Нејзиниот пристап кон мене беше максимална посветеност, овозможувајќи ми да ги преминам зависностите од шеќер и шеќерни пијалоци, како и да се навикнам на помали порции на храна. М-р. Гулевска значајно ми помогна и со психолошката битка, нудејќи многу повеќе од само лист хартија на кој што пишува дневен план за исхрана, туку и морална поддршка во една од најголемите битки на волја во мојот живот.

Антониј Џајкоски

Статии